dijous, 25 de febrer del 2010

La JNC fa 30 anys! Decideix canviar el teu futur!

Un aniversari sempre és motiu de celebració. Enguany la Joventut Nacionalista de Catalunya fa 30 anys, tres dècades d'història. Tres decades en les quals generacions i generacions de patriotes han dedicat bona part de les seves vides a treballar pel país des de tot el país. Des del poble més petit fins a la capital.

Sempre dic que formar part de la gran família que és la JNC és un autèntic privilegi. Tots els militants d'arreu del país ens n'hauríem de sentir molt orgullosos. Per mi la JNC és el millor espai per aconseguir la plenitud nacional de Catalunya a través del treball diari, i moltes vegades de formigueta, des dels nostres municipis.

En un moment com l'actual, on la desafecció política s'enfila a cotes mai vistes, des de la Joventut Nacionalista de Catlunya reivindiquem que una altra amnera de fer política és possible, la política entesa com un acte de servei al país i a la seva gent. Estigeu-ne segurs, fer política serveix!

Fa un any al Congrés del Prat de Llobregat ens presentàvem com la Joventut Decisiva. Estic convençuda que la som, de fet, fa 30 anys que treballem amb un objectiu primordial: Catalunya i la seva gent.

Durant aquest any celebrarem molts actes per commemorar el nostre 30è aniversari. Hi esteu tots convidats, els que hi éreu, els que hi sou i els que hi sereu!

http://www.jnc.cat/30anys/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada